Praktische informatie

Naar het aanmeldformulier

Tarieven:

Eerste consult €95
Vervolg-consult €65

Een eerste consult duurt anderhalf uur. Een vervolgbehandeling duurt een uur.

Openingstijden:

maandag: 9.00-18.00 uur
dinsdag: 9.00-18.00 uur
vrijdag: 9.00-18.00 uur

Wanneer kan ik terecht?

Meestal kan iedereen kan binnen 2 weken terecht.

Advies:

Het is aan te raden makkelijk zittende kleding te dragen. Graag een middel-grote handdoek meenemen. Belangrijk is om na de behandeling rustig aan te doen.

Vergoedingen:

Veel verzekeraars vergoeden acupunctuur behandelingen. Op de site: www.acupunctuur.nl is er een overzicht te vinden van de verzekeraars die acupunctuur vergoeden. De nota dient zelf naar de zorgverzekeraar te gestuurd te worden. Vergoeding vindt plaats uit het aanvullende pakket, conform de polis voorwaarden.

Betaling:

Na elk consult vindt er betaling plaats. Eenmaal per maand wordt er een factuur gemaakt die bij de verzekering ingediend kan worden. Het is mogelijk om andere afspraken hierover te maken. Het is prettig als U contant kunt afrekenen. In de praktijk is helaas geen mogelijkheid tot pinnen.

Afzeggen:

Wanneer u zonder afmelding niet op een afgesproken afspraak verschijnt, ben ik genoodzaakt de kosten hiervoor bij  u in rekening te brengen.

Verwijzing:

Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk meer. Het is wel aan te raden om uw huisarts op de hoogte te brengen. Uw huisarts krijgt gedurende de behandeling een verslag.

Klacht:

Wanneer u een klacht heeft over mij of over mijn behandeling, kijk dan eerst of u dat met mij kunt bespreken. Wanneer dat niet of niet voldoende lukt, kunt u een klacht indienen bij de KAB (Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen).

Registraties:

Drs E.B.M. van Dorst, arts-acupuncturist
lid NVA, aspirant lid NAAV
BIG nummer: 19044024801
KvK nummer: 30260752