Contact


Je kunt op verschillende manieren contact met mij opnemen:

 

Je kan mij bellen op 06-16659183. De praktijk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Ik kan jou bellen, wanneer dat beter uitkomt. Verder bel ik terug, wanneer ik met een behandeling bezig ben en niet gestoord wil worden.

Je kan ook een bericht sturen naar info@acupunctuurwerkt.nl of naar contact@acupunctuurdokter.nl of je stuur mij een Whatsappje.

 

Je kunt contact met mij opnemen om te onderzoeken of acupunctuur iets voor jou en je gezondheid zou kunnen betekenen of om direct een afspraak in te plannen.

Per 1 november verhuist de praktijk naar het Natuur en Gezondheidscentrum te Maarssen. Een  nieuw integraal gezondheidscentrum op de grens tussen Utrecht en Maarssen.

De website gaat ook verhuizen,  acupunctuurdokter is al in de lucht. Neem vooral een kijkje.

 

Praktijkadres:

Tuinbouwweg 19 C
3602 AT Maarssen

Route:

Fiets:

Snelle route vanuit de stad: De Norbruislaan volgen totdat deze in Oud-Zuilen overgaat in de Sweserengeweg. Rechtdoor rijden tot de t-splitsing, rechtsaf de Maarsseveensevaart op, direct na rechts ga je over het bruggetje naar de Tuinbouwweg.

Auto:

A2:knooppunt 6 Ring Utrecht (Noord) Rechts afrijden naar de Zuilense Ring/N230. Op de Zuilense Ring neem je afslag Zuilen, Straatweg, Oud Zuilen, Maarssen-dorp. Sla links af de Sweserengseweg op en rijdt door tot de T-splitsing. Ga naar rechts de Maarseveensevaart op en direct weer naar rechts over het bruggetje naar de Tuinbouwweg.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de praktijk aanwezig.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS: Er is ter hoogte van Opburen op de Sweserengseweg een bushalte. Vanaf hier is het ongeveer 15 minuten lopen.